|
|
|
World of Economic Science. Issue 19 (20.12.2019)
It is shown [1-20] з 51 |
Pages:
1 2 3
|
|
|
БЮДЖЕТНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСНОВНІ ЗАГРОЗИ
|
[5. Banking. Finance, money circulation and credit;] |
Author: Антоненко Валентина Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри управління і фінансово-економічної безпеки, Донецький національний технічний університет; Янченко Анна Андріївна, магістрант, Донецький національний технічний університет.
|
19.12.2019 09:39 |
|
|
ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ В БІЗНЕСІ
|
[1. Economy and еntrepreneurship;] |
Author: Бакланов Нікіта Ігорович, магістрант, Тюменський державний університет
|
12.12.2019 18:41 |
|
|
РОЛЬ FINTECH В КОРПОРАТИВНІЙ ЕКОСИСТЕМІ
|
[7. Investment-innovative procedures in economy;] |
Author: Васильківська Катерина Вячеславівна, магістрант, Київський національний торговельно-економічний університет
|
20.12.2019 21:54 |
|
|
СУТНІСТЬ, ПРИНЦИПИ ТА СКЛАДОВІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕГІОНУ
|
[9. Economy and education;] |
Author: Гуменюк Роман Валентинович, студент, Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова;
Захаркевич Наталія Петрівна, кандидат економічних наук, доцент, Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова
|
04.12.2019 10:10 |
|
|
ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК
|
[5. Banking. Finance, money circulation and credit;] |
Author: Дмитрук Ірина Ярославівна, студентка, Східноєвропейський університет ім. Лесі Українки;
Сидорук Тетяна Миколаївна, студентка, Східноєвропейський університет ім. Лесі Українки
|
21.12.2019 13:20 |
|
|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ
|
[9. Economy and education;] |
Author: Зуб Марія Ярославівна, кандидат економічних наук, Хмельницького торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету;
Макогон Олексій Віталійович, студент Хмельницького торгівельно-економічного коледжу Київського національного торгівельно-економічного університету
|
21.12.2019 13:00 |
|
It is shown [1-20] з 51 |
Pages:
1 2 3
|
|
|
|